Voedsel

Voedsel

Voedsel eten we elke dag, maar hoe kunnen we juist met deze dagelijkse keuzes onze meer positieve impact maken? Leer hoe je je food waste kunt verminderen of hoe je juist wat plantaardiger kan koken met onze voedsel experiences

Tijdens de fermentatieworkshop leer je over de theorie achter fermenteren, wat je wel en niet moet doen, maar gaan we vooral aan de slag en experimenteren.
Je gaat naar huis met 1 potje zelfgemaakte zuurkool en 1 potje gefermenteerde groenten naar keuze. Tijdens de workshop is er koffie/thee en een lichte lunch.
De workshop duurt ongeveer 2,5 - 3 uur. 

Zie hier meer over de workshops van Fermenteren Kun Je Leren

 

THE WASTE TO SUCCESS is een actiebureau dat strijdt tegen voedselverspilling. Een projectbureau met een maatschappelijk hart dat gelooft: de weg naar succes is nooit perfect. The Waste To Success leren je alles over hoe je food waste kunt verminderen en nog heerlijke gerechten kunt fabriceren van je restjes. 

Lees meer over The Waste To Success

 

Rens Spanjaard neemt je mee de (voedsel)bossen in om te forageren a.k.a. wildplukken! Je zult zien dat er veel meer eetbaar is in onze Hollandse wilde natuur dan je wellicht zou denken. 

Leer hoe je planten herkent, waar ze groeien, hoe ze smaken en waar je ze voor kunt gebruiken. Ga mee op 'Wildpluk in de stad' als je zin hebt in een leuke sportieve bezigheid buiten en je wilt o.a. leren over het gebruik van (eetbare) planten, hoe en waar (eetbare) planten te vinden en te identificeren en in welk seizoen, geneeskrachtige eigenschappen van planten, waar ze vroeger voor werden gebruikt en hoe planten kunnen bijdragen aan een gezond(er) leven

Zie meer over wat Rens allemaal doet in de natuur

Back to blog

Vraag een offerte aan!

Stuur ons een mailtje of bericht via het contactformulier

Vraag over deze expert of experience?