Onze experts

Onze experts

Pachamama Experiences helpt graag bedrijven bij de opstart van verduurzamen, strategie, de implementatie én de follow-up. We bieden hiervoor diverse experts aan op de vijf verschillende onderwerpen van de klimaatcrisis. 

Op die manier creëren wij een duurzamere toekomst met onze adviesdiensten op het gebied van milieu, circulaire economie, supply chains, diensten voor het verlagen van de voetafdruk, niet-financiële rapportage, advies over duurzaamheidsdoelen en roadmaps.

Daarnaast is nu juist het moment om te verduurzamen, vanwege alle financiële voordelen. Zo heb je subsidies voor circulaire ketenprojecten, zonnepanelen of duurzame energie, meer groen en biodiversiteit, verbeteren grondkwaliteit, duurzaam transport, en aftrek van duurzame investeringen. Onze experts zullen je hierin begeleiden welke subsidies voor jouw bedrijf aantrekkelijk kunnen zijn.

Lees hieronder meer over onze experts en hoe ze je kunnen helpen

 

Op het gebied van klimaat hebben we onze expert op klimaatadaptatie en duurzame energie.

Klik hier voor meer informatie op het klimaatvraagstuk of een vraag aan onze expert

 

 

Op het gebied van afval hebben we onze expert die je alles kan vertellen hoe je circulair kunt ondernemen. 

Klik hier voor meer informatie op het afvalvraagstuk of een vraag aan onze expert

 

 

Onze waterexpert is iemand die veel ervaring heeft bij rijkswaterstaat en weet hoe belangrijk water is voor ons als mens, maatschappij, maar ook voor bedrijven. Daarom des te belangrijker dat we zuinig omgaan met deze kostbare grondstof. 

Klik hier voor meer informatie op het gebied van water of een vraag aan onze expert

 

 

Biodiversiteit is overal om ons heen en ook in en om je bedrijf. Hoe een goede balans van het ecosysteem je bedrijf beïnvloedt maar ook hoe jij hier impact op kan hebben kan onze biodiversiteit expert je alles over vertellen. 

Klik hier voor meer informatie over biodiversiteit of een vraag aan onze expert

 

 

Voedsel eten we elke dag en is daarom een dagelijkse beslissing hoe duurzaam dit is. Wat wordt gegeten in het bedrijfsrestaurant, waar komt het vandaan en hoe wordt met voedsel afval omgegaan? Is het lokaal of heeft het al een grote afstand afgelegd? Door transparantie in je eigen voedselketen te hebben, begrijpen je werknemers ook meer over duurzaamheid.

Klik hier voor meer informatie op het gebied van voedsel of een vraag aan onze expert

Back to blog

Vraag een offerte aan!

Stuur ons een mailtje of bericht via het contactformulier

Vraag over deze expert of experience?